Elke 1e zondag van de maand: programma voor 1 april 2018

12-uurtje
Mindful Moments

Een moment voor jezelf in de natuurlijke stilte van de zondag. Het stille, lege moment tussen de vorige en de volgende week. Tussen de ochtend en de middag. We doen (begeleide) meditaties en oefeningen. Zittend, liggend en bewegend. In stilte en soms met muziek. Na afloop voel je je ontspannen, leeg en opgeladen tegelijkertijd.

Iedereen kan meedoen, met en zonder meditatie-ervaring. Het is wel fijn om makkelijk zittende kleding te dragen en om evt. een dekentje bij je hebt om op te zitten of te onder te liggen. Tijdens de workshop dragen we geen schoenen, dus een extra paar sokken kan ook heel fijn zijn

De toegang is gratis (exclusief koffie/thee)

Mindful Moments wordt gegeven door Wendy Derksen. Klik voor meer informatie. 

Wel graag even aanmelden

Middag workshop
Meditatiegeheimen voor vrouwen

De vrouw in jou

Mediteren is vanuit de oude tradities het domein van mannen. Vrouwen zitten fysiek en geestelijk anders in elkaar. Zij staan van nature veel meer in contact met hun lichaam, gevoel en intuitie. Je verdiept het contact met de natuurlijke wijsheid en kracht van jouw lichaam. Zodat je je thuis voelt in je lichaam, ontspannen en wijs, zacht en krachtig. Zodat je helemaal de vrouw kunt zijn die je bent.

Mediteren voor vrouwen is vreugde, genieten in de zintuigelijke wereld, terwijl je rust in eenvoud en volledig thuis bent in je lichaam. Aangeraakt en gevoed worden met vreugde ontspant en brengt ons in contact met de natuurlijke ritmes van ons lichaam en ons leven. Vreugde is de basis.

De training bestaat uit meditaties, zittend, liggend, bewegend met of zonder muziek. Het is fijn als je makkelijk zittende kleding aan hebt en eventueel een dekentje bij je.

Van 14.00 - 17.00 uur

De kosten voor een enkele workshop bedragen: € 35,00

De workshop wordt gegeven door Wendy Derksen.

Dit is inclusief koffie en thee. Lunch kunt u zelf meenemen. 

_DSC1010
_DSC1085
_DSC1091
_DSC1093
_DSC09954
_DSC11874
_DSC1151
_DSC5772
_DSC1010
_DSC1085
_DSC1091
_DSC1093
_DSC09954
_DSC11874
_DSC1151
_DSC5772
OVER ONS

De Dierense Toren is een bijzonder monument. In de Dierense Toren kunnen zoveel mogelijk activiteiten ontstaan die je inspireren.  Het is de vaste trainingsruimte van Specialist Development. Ik nodig je van harte uit om in deze prachtige ruimte ook anderen te inspireren door een cursus, training, lezing of wat dan ook maar te organiseren.  De toren is per dagdeel te huur op incidentele of reguliere basis. Neem contact op voor de mogelijkheden of schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Hanna Wierts

ADRES

Hogestraat 12

6953 AS Dieren

0622202918

contact@indedierensetoren.nl

  • Grey Facebook Icon

© 2017  in de Dierense Toren                             Privacyreglement